Kedves Látogató!

Örömmel üdvözöljük honlapunkon és köszönjük, hogy érdeklődik Társaságunk tevékenysége iránt.

Az épületdíszítéssel 1990-ben kezdtünk el foglalkozni, osztrák technológiával. Szervezeti átalakulást követően 1993-tól változatlan formában dolgozunk és a hazai vállalkozások között mi nyújtjuk a legszélesebb körű kínálatot, köszönhetően a több évtizedes fejlesztő munkánknak és többszakmás, nagyszerű munkatársainknak.

Hagyományos épületdíszítés

Kezdetben a homlokzatok felújítását, képzését tekintettük fő feladatunknak. Kitűnő, fagyálló termékeink – szálerősítésű finombeton, a hőszigetelő ORNATHERM profilok – különleges gyártási eljárásainkkal készülnek már több mint 1000 épületen láthatók. A vállalkozás fejlődésével kialakult az a szakmai közösség, mely legnagyobb értékünket képviseli. Kiváló szobrászokkal, művészekkel dolgozunk együtt, így a művészeti kompozíciók kivitelezése, kőrestaurálás is a palettánkra került. A hagyományos belső terek gipszstukkó munkái kezdetektől részei voltak munkáinknak.

Látványbeton

Az utóbbi évtizedekben követnünk kellett a kortárs építészet kihívásait. Eleinte falburkolatokat készítettünk. Formaviláguk, rögzítési módszereik helyenként bravúros felkészültséget kívántak. Az utcabútorokkal is bővültünk.

A széles termékskála mellett hangsúlyos elem a mérnöki gondosság, szervezettség és az erős elhelyező részlegünk, ami a beépítés, jó minőség elengedhetetlen feltétele.

Munkáinkat több külföldi országban is elismerik.

Reméljük örömmel tanulmányozza elkészült alkotásainkat.

Tatai Lajos
okl. építőmérnök
Ügyvezető